O podjetju

Avtoservis Lajter, Lajter Istvan s.p. iz Dobrovnika 6c se s servisiranjem osebnih avtomobilov ukvarja neprekinjeno od 15.09.1976, ko je bila ustanovljena obrtna delavnica. Od leta 1993 je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil FIAT in pooblaščeni serviser vozil LANCIA IN ALFA ROMEO.

AVTOSERVIS Lajter spada v pooblaščeno prodajno in servisno mrežo za vozila FIAT, LANCIA in ALFA ROMEO za Pomurje, ki je organizirana v okviru družbe AVTO TRIGLAV d.o.o., sicer hčerinske družbe poslovnega sistema AVTOCOMMERCE d.d. Ljubljana.

Pomemben del v sklopu prodaje in servisiranja predstavljajo tudi LAHKA DOSTAVNA VOZILA znamke FIAT PROFESSIONAL

Pretežni del dejavnosti AVTOSERVISA LAJTER predstavlja servisna dejavnost v garancijskem in izven garancijskem roku za osebna vozila FIAT, LANCIA IN ALFA ROMEO , za motorna kolesa in skuterje APRILIA ter za lahka dostavna vozila FIAT.

V okviru svoje dejavnosti opravlja AVTOSERVIS LAJTER tudi servisiranje vozil drugih blagovnih znamk, ki niso več v garancijskem roku, svojo dejavnost pa dopolnjuje s:

prodajo originalnih kakor tudi neoriginalnih nadomestnih delov
vulkanizacijo, montažo gum in centriranjem koles
avtoelektriko ter prodajo in montažo avtoakustike
montažo alarmnih naprav
montažo in servisiranjem klimatskih naprav itd.

AVTOSERVIS LAJTER opravlja svojo dejavnost na sedežu v Dobrovniku 6c v sodobnih prodajnih in servisnih prostorih in deluje v skladu z zahtevami, standardi in tradicionalnimi vrednotami skupine FIAT.

Ekipo AVTOSERVISA LAJTER vodi lastnik in nosilec dejavnosti LAJTER ISTVÁN, sestavljajo jo pa izkušeni in strokovno usposobljeni mehaniki (Horvat Bojan, Recek Boštjan, Vegi Andrej) in avto električar (Varga Endre), za prodajo vozil je zadolžena Terezija Lajter, administrativne in knjigovodske posle opravlja Farkaš Beatrix, direktor marketinga pa je Sándor Lajter.